Texaco

texaco
munkagép
motorolaj

Texaco

A TEXACO kenőanyagokat a világ egyik legnagyobb olajtársasága, az amerikai Chevron gyártja. A bázisolaj az USA-ban készül majd Belgiumban, Ghent melletti (Boom) keverőüzemben állítják elő a kiváló minőségű készterméket.

Európában a személygépjármű kenőanyagokat Havoline márkanéven forgalmazzák. A Havoline márka több mint 110 éve, 1904 óta a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyet jelent a prémium kategóriás motorolajokkal.

A Chevron kenőanyagok legfőbb jellemzője a megbízhatóság. A haszongépjármű dízelmotorok megfelelő kenése többet követel meg egy belső védőréteg létrehozásánál. A DELO haszongépjármű motorolajai biztosítják a megfelelő korom-diszpergenciát, kopásvédelmet és az iszapképződés csökkentését a motor élettartamának meghosszabbítása, illetve az üzemanyag- és olajfogyasztás csökkentése érdekében.

A Delo ISOSYN  technológia a prémium minőségű alapolajok, a nagy teljesítményű adalékok és a Chevron vegyipari szakértelmét ötvözve nyújtja azt a teljesítményt amely kiemelkedő védelmet biztosít a dízelmotorok alkatrészei számára.

Termék információ Olajkereső
Hívjon most!