77 Lubricants

77 Lubricants
mezőzgazdasági gépek
motorolaj

77 Lubricants

A 77 Lubricants az egyik legnagyobb független kenőanyag márka Európában. A holland üzem kiváló minőségű és széles körben alkalmazható kenőanyagokat gyárt és forgalmaz. A sokféle alapolajoknak és adalékoknak köszönhetően a szakemberek megtalálják minden kenéstechnikai alkalmazáshoz a legoptimálisabb kenőanyagokat, amelyek megfelelnek a legújabb gépgyártói (Original Equipment Manufacturers OEM) előírásoknak és a nemzetközi szabványoknak.

A 77 Lubricants az egyik legnagyobb és legfejlettebb kenőanyag keverőüzemmel rendelkezik Hollandiában. Az éves termelési kapacitása 130.000 tonna kenőanyag késztermék, amelyet több mint 60 tartályban tárolnak. Az alapolaj tároló űrtartalma 17 millió liter és több raktár áll rendelkezésre a csomagolt termékek raktározására.

Az ISO 2001 tanúsítvánnyal rendelkező keverőüzemben egy teljesen felszerelt laboratórium is megtalálható, amely garantálja a termékek minőségének 100 százalékos megfelelését, valamint lehetővé teszi az "olaj elemzések szolgáltatás" programot.

A 77 Lubricants mint egy nemzetközi márka, a legmagasabb minőségű, kifinomult termékcsalád, amely kapható egész Európában.

A 77 Lubricants minden termékét a helyi forgalmazókon, disztribútorokon keresztül értékesíti, amely biztosítja a lehető legjobb szolgáltatást a végfelhasználók felé. Magyarországon az EAA-OIL Lubricants Hungary Kft képviseli a 77 Lubricants márkát, biztosítva a teljes termékpalettát az ország egész területén.

Termék információ Olajkereső
Hívjon most!