LUKOIL

lukoil
motor
LUKOIL

LUKOIL

A LUKOIL Lubricants gyártóként nagyon komolyan veszi a minőségi és megbízható kenőanyagokért vállalt felelősséget. Több kereskedelmi és ipari üzem beszállítójaként a LUKOIL kenőanyagoknak elsősorban a szállítás területén, de a személyautók és a mezőgazdasági gépek és ipari berendezések esetében is jelentős szerep jut.

A LUKOIL Lubricants Europe Oy 2014-ben megvásárolta az osztrák OMV kenőanyag-üzletágát. A termékek Bécsben, a korábbi OMV gyártóüzemben készülnek.

A hét európai olajfinomítóban és gyárban, többek között a legutóbb átadott termelő és töltő üzemben a Lobau-i olajkikötőben (Bécs), a folyamatos fejlesztés által a LUKOIL Lubricants már a járműipar több mint 300 gyártóját sikeresen megnyerte, elsősorban a kritikusnak számító európai piacra szánt kiemelt minőségű olajtermékekkel.

Az osztrák piac egyre nagyobb jelentőséget kap. Ennek oka, hogy a LUKOIL erről a székhelyről látja el a közép és nyugat-európai országokat, és nem csak gyártás és fejlesztés területén, hanem egy nagy hatékonyságú disztribúciós hálózat üzemeltetésével. Az osztrák szakemberek több évtizedes tapasztalatai garanciát jelentenek a zökkenőmentes működésre minden területen.

Termék információ Olajkereső
Hívjon most!