Bemutatkozás

motorolaj
EAA-OIL Lubricants Hungary Kft.

Cégtörténet

Az EAA-OIL Lubricants Hungary Kft elődje, a Szani-Oil 2000 Kft 1998-ban alakult mint Esso kenőanyag márkakereskedő. A cég folyamatosan növekedett és 2002-ben vált az ExxonMobil egyik legnagyobb magyarországi disztribútorává. Az évek során a Mobil kenőanyagok mellett több márka forgalmazását is megkezdtük. 2022 augusztusában a cég neve megváltozott, EAA-OIL Lubricants Hungary néven folytatjuk tevékenységünket. Kínálatunkban megtalálható a Mobil, Petronas, Lukoil, Eni, és 77 Lubricants olajok, zsírok széles választéka a közlekedéstől kezdve a mezőgazdasági és építőipari kenőanyagokon keresztül az ipari felhasználásig.

Az EAA-OIL Lubricants Hungary Kft a prágai központu EAA-OIL s.r.o. vállalat magyarországi leányvállalataként az IVECO gyári kenőanyagok valamint az AKCELA (Case munkagépek) és AMBRA (New Holland munka és mezőgazdazdasági gépek) gyári kenőanyagok hivatalos importőre.

Szolgáltatásaink közé tartozik a megrendelt termékek térítésmentes kiszállítása amelyet saját logisztikával végzünk, műszaki tanácsadás, kenőanyagok laboratóriumi vizsgálatának biztosítása. Igény esetén az olajcsere során keletkezett veszélyes hulladékot elszállíttatjuk. 

Kapcsolat
EAA-OIL Lubricants Hungary Kft

Cégadatok

 

Adószám: 12388905-2-43

Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112.

Telefonszám: +36 (30) 650 3605

E-mail: info@eaaoil.hu

Hívjon most!